Што се случува кога ќе „фатиме цагер“?

Погледнувајќи на мобилниот телефон, на телевизорот или било кој друг дигитален часовник многу често забележуваме поклопување на бројките, на пример 10:10, 05:05. Честото фаќање на популарно наречениот „цагер“ ги натерало луѓето да размислуваат што може да значи тоа. Постојат многу толкувања но ние најмногу веруваме во она дека кога ќе видиме такво поклопување тоа значи дека некој не мисли. Сепак, да ви претставиме што значи секој „цагер“ пооделно, за да знаете што ќе ви се случи откако ќе начекате вакво поклопување.

 

00:00- Саканата личност многу ве посакува;
 

01:01-Му претстои болест на оној со кого го делите креветот;
 

02:02-Саканата личност никогаш нема да ве заборави, ќе сретнете драга личност;
 

03:03- Мисли на вас, многу ве сака;
 

04:04-Се заљубил/а во вас и никогаш нема да ве заборави;
 

05:05- Си игра со вас, но ќе се заљуби;
 

06:06- Ја сака вашата насмевка. Ќе се смирите;
 

07:07-Сака нешто да ви каже, но неможе. Ве изневерува;
 

08:08-Љубоморен/а е;
 

09:09-Ве очекува телефонски повик;
 

10:10-Ужива во вашиот изглед. Сака да ве види;
 

11:11-Денес ви е среќен ден. Некој/а со руса коса сака да ве види;
 

12:12-Ќе ви се врати некоја стара љубов;
 

13:13- Страда заради вас. Ве сака некој со темна коса;
 

14:14-Ве чека голема среќа;
 

15:15-Сака нов почеток;
 

16:16- Не сте му/ и достојни. Нешто лошо ќе се случи меѓу вас;
 

17:17- Ве очекуваат тешки времиња;
 

18:18- Ги сака вашите очи. Долго ќе бидете заедно;
 

19:19-Крие нештоод вас. Некој ве сака, но вие не го гледате тоа;
 

20:20-Секогаш ќе ве чека;
 

21:21-Опасност. И се допаѓате на личноста која ви ги опседнува мислите;
 

22:22-Утре ви е среќен ден;
 

23:23-Ќе добиете покана за состанок;
 

 

 

 

Објавено четврток, 03 јануари 2013 11:16:26
Напишано од американо
Занимливости:Најчитани