Фото: Tuborg-Ѓорче Петров знае зошто!

Само Ѓорче Петров знае зошто!

img

Милчо Вељановски повторно не изненади со интересна фотографија.

Tuborg-Ѓорче Петров знае зошто!

Фото: Милчо Вељановски

Објавено среда, 09 октомври 2013 01:30:00
Напишано од Емилија
Занимливости:Најчитани

Барај

Последни вести

img
ЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИ: Како да ги препознаете и како да се заштитите од нив?

Ако се свртиме околу себе ќе видиме дека сите луѓе со кои доаѓаме во контакт може да се поделат во три групи. Во првата група се оние со кои се чувствуваме добро и обично тоа се оние со кои комуницираме на рамноправна основа и кои што ги сметаме за добри пријатели и блиски членови на семејството. Во втората група ќе бидат луѓето за кои можеме да кажеме дека се неутрални. Со нив обично немаме големи доpирни точки ниту пак тие влијаат на промени во нашите животи. Во третата група се наоѓаат личности кои во поголем дел од случаите исцрпуваат на секаков можен начин, нивните зборови тежат како цигли, нивната енергија е неподнослива а нивното присуство е со толку голем негативен набој така што тоа ни пречи дури и кога ги слушаме по телефон. Веројатно сметате дека таквите личности обично ги избегнуваме но вистината е полоша. Многу луѓе се наоѓаат во токсични врски со личности кои живеат и се посилни благодарение на кражбата на животната енергија на другите околу нив.