Вицови за легендарните Трпе и Трпана

 

Вицови за легендарните Трпе и Трпана.

 

Докторот ја прашува Трпана:
- Дали имате некој од вашата фамилија што има некоја душевна болест?
- Имам, маж ми, се замислува дека е главен дома.

 

Трпе во хотел се јавува на рецепција:
- Качете се веднаш, жена ми сака да скокне од прозорецот!
- Ох, па што да правам јас?
- Побрзај, прозорецот не може да се отвори!

 

Дошол Трпе од кафана и навалил на Трпана, а она ни малку заинтересирана за него.
- Кој к*р ти е денес ? - бесно ја прашал Трпе. 
- Трет. - искрено му одговорила Трпана.

Тагови:

вицотека

Facebook impact:

Објавено понеделник, 03 декември 2012 10:09:20
Напишано од admin