Барате работа? Погледнете ги денешните огласи 04.09.2013

Ако барате работа, погледнете ги денешните огласи.

img

1.Viza plus е специјализирана агенција за вработување во странство, која за потребите на клиентот:

-McDonalds во Дубаи вработува асистент менаџери и маркетинг претставници со одлично познавање на англиски јазик;

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/asistent-menadzher/7809

-Во Англија потребни се кандидати за повеќе работни позиции: келнери, келнерки, шанкери, работа на фарма, работа во фабрики, хигиеничарки и друго;

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/povekje-rabotni-mesta/7808

-Државни болници во Оман имаат потреба од Медицински сестри со одлично познавање на англиски јазик, минимум три години работно искуство и диплома.

2.Мултинационална групација на компании за своите потреби објавува оглас за:

-Import Traffic Coordinator

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/import-traffic-coordinator/7805

-Import Traffic Manager

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/import-traffic-manager/7806

3.OFFICE PLUS за потребите на својот изложбен салон во Струга објавува оглас за:

-Продавач/ка

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/prodavach-ka/7803

Тагови:

Facebook impact:

Објавено среда, 04 септември 2013 07:40:00
Напишано од Биле