Авицена Лабараторија вработува Медицински Лаборант

Авицена Лабораторија, сертифицирана и  акредитирана лабораторија, објавува ОГЛАС за работно ангажирање на МЕДИЦИНСКИ ЛАБОРАНТ, кој ги исполнува следните квалификации:
 
 

 

Facebook impact:

Тагови:

Објавено понеделник, 05 ноември 2012 14:22
Напишано од admin
Барај